Brugsanvisning Protan Competition Color M. Applicator

ANVISNINGER: RYST GODT FØR BRUG: Påfør på ren hud. Brug en HVLP-sprøjte. Til airbrush, hæld 3-4 oz. farve i airbrush-koppen. Spray fra toppen af kroppen nedad i en horisontal retning og sørg for at dække alle områder. Tør kroppen med luft fra HVLP airbrush-pistolen for at fremskynde processen. Du vil få en øjeblikkelig solbrun farve, som vil fungere som en vejledning til jævn påføring og vil mørkne betydeligt inden for 3-5 timer. Lad det tørre i 30 minutter, inden direkte kontakt med tøj eller vand. Påfør igen for en dybere solbrun farve. Om morgenen skal du skylle overskydende farve af og lade den naturlige solbrune farve komme til syne.

BRUNINGSRÅD: Inden påføring, vask hele kroppen med Get Buffed® Pre-Tan Exfoliator for maksimal mørkhed. Den øjeblikkelige farve i dette produkt er designet til at virke som en vejledningsfarve til bruningssammensætningerne i produktet. Selvom den giver øjeblikkelig farve, er den designet til at blive skyllet af efter 24 timer. Solbrun farve vil mørkne med hver påføring. Undgå brug af antiperspiranter eller lotion inden påføring af Pro Tan®.

ADVARSEL: Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene. Ved kontakt med øjnene, skyl straks med vand. Stop brugen, hvis der opstår hudirritation. Dette produkt indeholder ikke solcreme og beskytter ikke mod solskoldning. Gentagen eksponering af ubeskyttet hud under solbruning kan øge risikoen for hudens ældning, hudkræft og andre skadelige virkninger på huden, selvom du ikke får forbrændinger. Opbevares utilgængeligt for børn.