Returnering og ombytning

Kan jeg returnere en vare, der er uåbnet/ubrugt?

Naturligvis. Vi tilbyder dig 30 dages returret. Vi ønsker at sikre os, at du altid får lige det produkt, du ønsker dig. Hvis du når frem til, at den bestilte vare ikke er lige det, du har behov for, og du ej har åbnet emballagen, kan vi tilbyde dig at få refunderet købsprisen, få ombyttet produktet eller få udstedt en tilgodeseddel, der svarer til prisen på produktet. Det er helt op til dig at vælge mellem de forskellige alternativer.

Hvis du ønsker at returnere en vare, logger du blot ind på din konto og klikker på ordrenummeret og returnering. Du vil her få mulighed for at vælge de varer, der skal returneres, og du vil ligeledes få en returneringsseddel.

Kan jeg returnere en vare, der er åbnet/brugt?

Vi accepterer kun returnering af varer, der er ubrugte, og hvor emballagen er intakt. Hvis du ønsker at indsende en klage, bedes du kontakte vores kundeservice.

Jeg har modtaget en forkert/beskadiget vare

Vi sporer og scanner hvert eneste produkt, inden det pakkes, så vi undgår fejlleveringer. Hvis du alligevel skulle modtage en fejllevering eller finder en anden fejl, bedes du kontakte vores kundeservice. Vi løser problemet hurtigst muligt, og du kan være sikker på, at du får det rigtige produkt uden ekstra omkostninger.